معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از برگزاری آیین گرامیداشت روز جهانی غذا در مجموعه رفاهی باغرود خبرداد.

دکتر هادی حسین زاده در گفتگو با وب دا بیان کرد:  این مراسم صبح روز چهارشنبه پنجم آبان ماه در محل مجموعه رفاهی باغرود با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور، رییس دانشکده علوم پزشکی، معاونان و مدیران، مسئولان شهرستان و همچنین مدیران صنایع و واحدهای تولیدی و مسئولان فنی کنترل کیفیت برگزار گردید و به مدیران و مسئولان کنترل کیفی واحدهای تولیدی برتر تندیس و لوح تقدیر اهداء شد.

معاون غذا ودارو ادامه داد: نیشابور با چهار شهرک صنعتی خیام، شهرک صنعتی عطار، شهرک صنعتی کمال و شهرک صنعتی عشق آباد تعداد 143 واحد تولیدی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دارد که  مسئولیت نظارت بر این واحدها و نمونه برداری از محصولات تولیدی بر عهده کارشناسان معاونت غذا ودارو می باشد. از تعداد 34 واحد تولیدی دارای گرید A در روز گرامی داشت غذا تقدیر گردید.

در ادامه مراسم مسابقات طناب کشی ویژه آقایان و دارت جهت بانوان اجرا گردید و به برگزیدگان جوایزی اهدا شد.