مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی از بازدید  ریاست اداره صمت جناب دکتر سراج و نماینده فرمانداری سرکار خانم دکتر مومن نژاد،  اعضا هیئت علمی دانشگاه، ریاست آزمایشگاه، اعضاء کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو و نماینده انجمن مسئولین فنی در جهت حمایت از واحد های تولیدی صنایع غذایی، خبر داد.

مهندس سمانه رمضانی ضمن قدردانی از روحیه تلاشگر مدیریت این واحدهای تولیدی اظهار داشت: صنایع تولیدی عامل اصلی حرکت هر جامعه به سوی تعالی، رشد و شکوفایی آن بوده و این بازدیدها در راستای تحقق رشد تولید و حمایت از واحد های تولیدی، بررسی چالش ها و مشکلات آنان صورت گرفت .
 وی در ادامه بازدید بررسی مشکلات کمی وکیفی باهدف ارتقای کیفیت تولید و رضایتمندی شهروندان را جزء اولویت‌های اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور دانست و گفت: نظارت، اموزش وارائه راهکارهای فیزیکی و عملکردی در پروسه تولید می‌تواند سبب ارائه محصولات مرغوب و باکیفیت به شهروندان و ارتقاء سلامت فردی و اجتماعی شود.
 این مقام مسئول در پایان افزود : در این بازدید از نزدیک امکانات، قابلیت ها و نحوه فعالیت این واحدهای تولیدی بررسی و از بخش هایی از خط تولید این واحدها بازدید صورت گرفت و در خصوص مسائل و چالش های موجود در صنعت غذایی بحث و تبادل نظر شد.