
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی، بهداشتی معاونت غذا و دارو به همراه اعضاکمیته فنی و قانونی که متشکل از عضو هیئت علمی دانشگاه، مدیر انجمن کنترل کیفیت نیشابور، نمایندگان صنایع، کارشناس آزمایشگاه در جهت حمایت از واحد های تولید در راستای تحقق شعار سال ١۴٠٢، مهار تورم و رشد تولید از واحدهای تولیدی بازدید کرد.
مهندس سمانه رمضانی اظهار داشت: صنایع تولیدی عامل اصلی حرکت هر جامعه به سوی تعالی، رشد و شکوفایی آن بوده و این بازدیدها در راستای تحقق رشد تولید و حمایت از واحد های تولیدی، بررسی چالش ها و مشکلات آنان صورت می پذیرد .
این مقام مسئول افزود: در این بازدید از نزدیک امکانات، قابلیت ها و نحوه فعالیت آزمایشگاه و واحد کنترل کیفی این واحدهای تولیدی بررسی و از بخش هایی از خط تولید این واحدها بازدید صورت گرفت و در خصوص مسائل و چالش های موجود در صنعت غذایی بحث و تبادل نظر شد .

