
همزمان با پویش تغذیه سالم صورت گرفت؛
سمانه رمضانی سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از بازدید مدیر و کارشناسان گروه تغذیه معاونت بهداشت و کارشناس نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو از واحد تولید و بسته بندی نمک خبر داد.
رمضانی در گفتگو با وب دا افزود: بازدید مذکور از خط تولید و فرایند تولید نمک تصفیه شده یددار؛ با هدف ارتقا سلامت، در راستای آموزش و ترویج فرهنگ استفاده از نمک یددار و پیشگیری از استفاده از نمک های بدون ید و غیر تصفیه شده انجام شد.
وی همچنین گفت: مسئول فنی واحد در این بازدید ضمن تاکید بر ترویج فرهنگ استفاده از نمک ید دار و عوارض استفاده از نمکهای غیر بهداشتی و بدون ید از رابطین خواست تا با ارائه آموزش های لازم به خانوارهای تحت پوشش، مردم را ترغیب به استفاده از نمکهای بسته بندی بهداشتی دارای کد پروانه بهداشت و سیب سلامت نمایند.

